småträning.

Standard

Varje kväll så tränar jag lite i vardagsrummet… Jag tror iofs jag måste flytta till köket så det i alla fall blir lite ändring på miljön..
Tränar mycket fjärrdirigering.. Det går, men med en hel del tramp, framför allt i stå-sitt… När hon blir frustrerad så gör hon stå-ligg vad jag än säger…
Oavsett så funderar jag på hur mycket tid jag vill lägga på perfektion i detta moment.. behöver det verkligen va perfekt? Jag vill ju egentligen hålla på med brukset, och skulle kanske lägga lite mer vikt vid de momenten… Jag vet inte..
Ikväll ska jag utvärdera fjärren och försöka fråga nån vad man får för betyg för fjärren som den ser ut nu (i alla fall ungefär) och fundera över hur jag ska göra sen..

Nu ska jag snart åka och hälsa på valpar.. Lite läskigt! Men det kommer nog gå bra.. Blev en hel del att fundera över när det gäller det…. Berätta mer imorgon eller så…

Bara några dagar kvar på Rusas vila… Sen kan vi träna fartmoment igen… Ska bli kul! Är lite tråkigt att bara jobba med koncentration och lugna belöningar.. Blir ju alltid samma sak man tränar på…. Vi kör lite extra uppbyggnad av muskler med benmanchetter, eftersom hon fått ”lydnadsmuskler”, dvs mer utvecklade muskler på höger sida.. Men det ska vi råda bot på!

Nu ska jag nervösa vidare…

2 reaktioner på ”småträning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s