Spår 103.

Standard

Plats: från terassen

Längd: ca 300m?

Underlag: gräs, grus, asfalt, skog….

Liggtid: kanske 40 min….

Föremål: 4 pinnar.

Svårigheter: övergångar, korsar mitt eget spår många gånger…. Två skarpa vinklar som leder tillbaka fast på andra sidan vägen….

Övrigt:

Utvärdering: riktigt nöjd även om det blev för svårt i slutet….. Det var så mörkt så jag hade bara spelrum på ena eller andra sidan vägen… Och eftersom jag korsade vägen fick jag korsa på vägen tillbaka också. Det var lite lättare på partiet där jag gått i skogen…… Men det var där jag gått över vägen precis på samma ställe (som ett X)…. Så missade hon vinkeln och gick rakt fram kom hon på tillbakaspåret…. Just då kom det en bil dessutom… Hon bakspårade mig men visade att hon ”tappat” spåret…. Bestämde mig bara för att gå tillbaka och se om hon skulle ta upp det….. Det gjorde hon och hittade en pinne… Är väldigt nöjd över att hon började spåra direkt efter de två första pinnarna! Ingen tvekan eller massa snurr… Hon gick jättebra och motiverat i skogen också!
Att börja efter tredje pinnen gick inte lika bra… Hade tappat en droppe mat, så då stannade hon kvar där… Sen var hon lite förvirrad, men tog upp spåret… Vid de två skarpa vinklarna gick hon rakt fram ca 10 meter innan hon visade att hon tappar spåret…. Stannade när hon lyfte nosen och följde när hon satte ner den… Där sicksackade hon och verkade inte hitta spåret…. Men tog sig tillbaka i alla fall… Tillslut så hittade hon spåret igen kanske 30 meter senare, och en pinne….
Kul spår!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s