Inte så lätt alltid.

Standard

20131221-084058.jpg
Är så himla nöjd med Karma. Hon är så social, rolig, lekfull och trevlig valp. Hittills har hon anpassat sig till alla situationer vi har varit i, utan problem. Hon börjar ta sig mer friheter nu när hon känner sig mer som hemma….
Däremot så känner jag mig rätt nere och med rusa som är skadad är det inte alltid lätt… Rusa klarar relativt bra att vara i vila, men nu är det 7e veckan och det börjar bli sjukt tråkigt att gå samma sträcka jämt.
Hon ska egentligen gå bara på hårda underlag men det är inte så lätt när man bor i skogen. Vi har bara en väldigt liten asfaltsväg med diken på båda sidor… När hon varit hos redog första gången så var det inte alls så dåligt, då fick hon ordination på två veckor till i koppel… Gick i koppel men hon fick galenryck några gånger och jag lyckades inte stoppa det i tid. Kanske gick jag för långa promenader.. Jag vet inte, men det blev sämre…. Hon pep när jag böjde handleden och markerade när hon gick. Hörde av mig till redog och skulle gå på hårda underlag högst 20 min…. Hon fick inte få några galensnurr i kopplet… Gick bra i nån vecka, men nu med Karma är det inte så lätt…. Hon retas ju och vill leka…. Rusa har inte fått spåra eller träna och har mycket vilja att göra nåt….. Hade blivit bättre just innan Karma kom, men nu piper hon igen….
Har bokat en tid hos redog för röntgen och vidare undersökning… Blir säkert mer vila och laser… Men är livrädd att det är nåt i leden…. Sån ångest! Var det verkligen tvungen att vara handleden precis som med vazy? Det sliter upp många minnen…

Men när man är ledsen är det så skönt att ha en galen glad valp som älskar en redan…. Rusa och hon som kommer bra överens och säkerligen kommer bli lika nära vänner som hon och alfie…..
Jag älskar verkligen dessa hundar och hoppas hoppas att rusa ska bli bra snart så vi slipper gå samma sträcka fram och tillbaka varje dag…. Då vi får njuta av skogen tillsammans….

Imorgon ska vi i alla fall spåra, och min mamma är hos mig och det är alltid så bra för mig, när jag behöver det som mest…

Imorgon hade jag tänkt posta en utvärdering av veckans ”träning”…

Här är några bilder… Karma fick vara med på jobbet en och en halv dag… Hur lätt som helst! Gulle!

20131221-235430.jpg

20131221-235438.jpg

20131221-235945.jpg

20131222-000003.jpg

4 reaktioner på ”Inte så lätt alltid.

  1. Härligt att ni trivs och att Karma verkar ta allt med ro 🙂 Men stackars Rusa! Hade missat att hon var så illa skadad…. Vet hur jobbigt det är att hålla skadad hund lugn med en valp i huset :-/
    Hoppas du mår bättre snart!
    Kram

    • Hon är inte så illa skadad egentligen tror jag…hon är rätt pipig, markerar utan att halta… Men det värsta är att det inte blir bättre….. Håller tummarna för att det ska gå bort snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s