Lite framsteg…

Standard

Åkte till klubben med min mamma idag men kände mig bara ledsen… Bara kom sådär, så träningen blev inte så bra… Lekte lite med spöt med Karma, men gjorde det för svårt så vi kom ingenstans… Hon blev mest bara frustrerad = gnäll… Stackaren.. Rusa klarade inte fjärren och var seg i fria följet….. Tänk vad ens egen attityd kan göra! Stackars hundar… Men tränade inte så mycket just för att jag vet hur det blir.. Gjorde lite sitt, ligg, stå under gång med rusa, och det gick okay.. Blev mer rätt än fel… Karma fick gå lite frivilligt fot, men hon går lite långt ifrån..
Se filmer nedan…

Men sen kände jag mig bättre senare så då gjorde jag lite träning hemma i vardagsrummet.. Kom vidare med rusas target projekt och hon verkar tycka det är riktigt roligt.., tror det kan leda till nåt bra… Hon gillar ju såna där tekniska grejer och det är kul att göra nåt nytt… Fria följet på klubben kändes ju rätt omotiverat, så det var kul när jag fick bra attityd på det här sättet,,, vi jobbar vidare…

Karma fick shejpa in ligg för godis och ibland leksak… Det gick framåt men måste vara försiktig för så fort hon blir lite frustrerad blir det gnäll, så tydliga kriterier är viktigt.. Får se hur det artar sig….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s