Spårhundar.

Standard

20140330-225728.jpg

Istället för att åka på Ikea med franska familjen så åkte jag med Jessica och hundarna och la spår. Alfie fick ett appellspår, rusa 600 m skogsspår och karma typ 70m spår på lera/gräs.

Karma är helt galen i spår! Måste va snabb att få på selen ordentligt, annars sticker hon iväg….. Hon blir ju sjukt glad av att hitta pinnarna också… Där behöver vi bara jobba med tekniken, för allt annat verkar komma gratis…. Men hon flackar ganska mycket än så länge, så teknikträning satsar vi på fram över…. Jessica filmade så vi kan se utveckligen 🙂

Alfie spårar bitvis väldigt bra…. Men han var lättstörd och verkade trött….. Gick över en pinne med klarade spåret bra annars…. Måste jobba med motivation och fart där… Men han gör ju av med all energi på allt annat… Måste ha 100% koll på allt hela tiden… Inte konstigt han blir trött..

Rusa började sitt spår riktigt bra faktiskt! Kändes hoppfullt. Hon har ju inte samma fart som karma, men går ändå bra i spåret… Får säga åt henne på skarpen när hon äter bajs så skärper hon sig sen faktiskt….
Efter två pinnar så gick hon bort sig… Vet precis var det var… Precis efter pinnen där hon skulle ta upp spåret igen…. Det är hennes problem ! Har ju vetat förut, men nu har hon gått så bra i resten av spåret att det blir så tydligt… Det var ju samma sak förra spåret,,, när hon tagit en pinne så verkar hon förvirrad och lyckas inte få upp spåret ordentligt direkt,… För sen när vi hittade tillbaka till spåret så gick hon klockrent,.. Alla pinnar in…. Men vi har att jobba på! Dock känns det ändå hoppfullt och möjligt att klara ett lägre spår,,,, hade ju faktiskt tappat hoppet tidigare….

Vi jobbar vidare!

>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s