Wow!

Standard

20140424-212627.jpg

Karma har börjat sova på jobbet så nu är hon sjukt pigg efter jobbet. Tänkte jag skulle trötta ut henne med ett spår… La ett 320 m… Börjar på stig, över i ”träsk” till väggren/asfalt, till grusplan…. Hade många pinnar (5 tror jag) som jag la efter svårigheter…Hennes teknik har blivit bättre och hon snurrar mindre nu.. Hon är sjukt motiverad och gräver sig fram typ…. Blev lite störd av några fotbollsspelare med tittade lite och grävde sig vidare… Hon älskar pinnarna också… En naturbegåvning helt enkelt… Mer teknikträning och hon kommer bli riktigt riktigt grym!

Innan jobbet hann vi med lite lekträning med rusa i trädgården…. Har tejpat lite på metallen och lämnat den i trädgården. Varje dag leker vi med den och tennisbollen och ser redan ett bättre grepp… Sen får vi glesa ut tejpen eftersom… Blir ett längre projekt men det gör inget 🙂 kommer nog bli bra!
Sen lite inkallning med ställande och lite sättande under gång…. Inget seriöst alls och karma sprang runt och lekte samtidigt… Men det var bra träning i alla fall.. Vi hade kul och rusa gjorde rätt 🙂

Sen en liten promme och sen jobbet… Imorrn ska vi nog också träna lite enligt planen. Inte så länge till tävling nu ju… Blir spännande!

20140424-212638.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s