muskler och bruks

Standard

img0122-e1304791489722.jpg?w=760&h=565

Måste säga att jag är riktigt pepp på allt just nu! Massa projekt på gång och spåren går framåt för både Rusa och Karma. Jag jobbar mindre och pluggar nu… Idag har jag lärt mig 12 nya muskler på latin, och repeterat 12 gamla… Snart kan jag framkroppen i alla fall. Om en månad måste jag kunna alla + skelett och lite till… Men det ordnar jag nog…

Annars så gick jessica, jag och hundarna en promme innan hon började jobbet. Vi gjorde en uppletanderuta som vi tänkte ha som stående ruta sen. Ska markera upp den bättre imorgon. Karma fick två skick, grymt duktig både på att gå ut rakt, djupt och leta… Sen kommer hon in med högsta fart… Men några meter innan vill hon gärna släppa den, så avlämnanden får vi jobba på… Rusa fick ett skick och gick ut rakt, vilket är precis vad vi jobbar på just nu.. Sen verkade hon få lite problem… Hon var helt slut av nån anledning (dom hade iofs sprungit som galningar innan och tungan flängde åt alla håll, men hon är ju en brukshund 😉 )

Ikväll så la vi spår till alla tre… Karma fick över en leråker (torr). Hon gick skitbra med ett tapp i mitten ungefär…. Var ganska precis som förra spåret faktiskt. Jättebra driv och teknik, går av nånstans i mitten och virrar runt på stället, tar sen upp och går perfekt till slutet… Slutet var en tändare, det tyckte hon var lite konstigt..

Rusa fick 500 m skogsspår med flera vinklar och 5 pinnar. Vi stötte på en grävling typ 20 meter bort just innan 2:a pinnen. Hon stannade och vindade och jag trodde det var ett rådjur… Men icket, den sprang runt där ett tag. Sa åt Rusa och då spårade hon vidare och hittade pinnen precis efter. Blev ju perfekt då! När hon valde bort störningen fick hon belöning. Sen tuffade det på, hon hade lite problem vid två upptag efter pinnar tyvärr och det är där vi tappar tid… För annars är hon jättenoga och går i spårkärnan och missar inga pinnar trots störningar. Vi hittade bland annat en vildsvinskalle precis vid spåret, och det gick genom ett ställe där det det var massa toapapper och kan gissa på bajs också.. Men det gick jättebra. Slutet gick på torr och dammig lera ca 30 meter.. Där gick hon som bäst. Jättebra driv och perfekt i spårkärnan fram till slutet…

Jättenöjd med spåren faktiskt… Kul det är med brukset!

Imorrn ska vi titta på uppletande rutan igen och hinner kanske med nåt kort pass lydnad i trädgården. Kanske dags att anmäla till en lägre spår och en lydnadsklass 3 tävling snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s