Minivandring

Standard

20140726-224933-82173524.jpg
Vi har varit ute och gått i 2 dagar och sovit i tält. Varmt men superfint! Har också hunnit träna litegrann inför tävlingen nästa helg…. Samma problem som vanligt…. Vi kedjade och tränade på tempo i vittringen..vet inte om min idé kommer funka där, men det får några pass till utvisa…. Känns i alla fall som hon fattat rutan ordentligt… Fria följet var inget vidare… Ungefär som på tävling….
Fått säga till henne på skarpen när det gäller att snappa flygfän… Hon blir så sjukt stressad av det plus att det är helt enkelt inte är okay att skita i träningen sådär…

Karma fick träna lite ingångar och tror det kan lösa sig. Måste hitta lite anpassade lösningar för henne… Dom klassiska sätten funkar inte riktigt….
Hon greppade också apporten hur bra som helst frivilligt från marken… Och det lyckades jag belöna, så hoppas hon kommer ihåg sen!
Hon fick göra några ingångar på plan (i trädgården) med kommendering och kedja ingång på plan med några steg fritt följ och ett läggande….
Får fortsätta på detta sen 🙂 hon fick springa lite till target också med störning av kon och apport…. Höll passen korta så det är jag nöjd med 🙂
Fler bilder från ”vandringen” kommer så fort vi får tillbaka lite Gb på vårt 3G internet…. Så är det att bo på landet på den bortglömda vägen…..

En reaktion på ”Minivandring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s