Förvirringen är stor.

Standard

IMG_1316.JPG
Nu får jag träffa lilla samba. Hälsar på min mamma i Norrköping just nu.
Idag var vi på klubben här och tränade lite. Karma hade fått en bra plan på saker vi skulle träna på. Mycket som jag fått idéer till för jag läst lite i Maria brandels bok…
Ville träna lite detaljer som jag inte riktigt fått till…. Men när vi skulle börja träna kunde hon inte fokusera längre än en sekund… Hon tittade hit och dit och här och där och visste inte riktigt vad vi höll på med… Så kan det gå ibland… Så jag fick kasta min plan och fokusera på kontaktövningar. Inte så lätt som jag trodde. Går mycket bättre med leksak, men godis är inte värt mycket tycker hon. Inte nog mycket för att inte titta på annat, just idag i alla fall…. Så nu blir det lite mer kontaktträning tills vi får tillbaka det igen… Har också gjort en liten plan där jag bland annat ska värdera upp godis hos henne.. Lägger upp den imorgon eller snart i alla fall…

Rusa tränar inför lägre lydnaden. Hon fick träna framförgående med koppel. Hon drog åt höger hela tiden i början, men det blev bättre efter lite träning. Jag räknade också stegen för att inte gå lika långt hela tiden… Men det blev ganska bra faktiskt… Hon går ut rätt lugnt från mig, så det är inte jätte hetsigt trots belöning med boll. Men hon har ju väldigt sträckt koppel, så där blir det väl neddrag. Men det får det nog va värt….
Hon fick också träna krypet.. Såg bra ut, bara några fuskhopp med bakbenen. Tittade i spegel så det var lätt att belöna rätt. Ska göra det lite mer…. 10 m var inga problem.
Sen fick hon göra budföringar på 100m. Det tyckte hon var roligt och sprang fort, men fuskade som fan med ingångarna hos mottagaren….
Till sist tränade vi hoppet där jag successivt höjde från ca 40 upp till 65, och det gick faktiskt super! Inga cp hopp nästan alls.
Bra attityd hos rusa idag, riktigt kul!
Skönt att det går bra med den ena när det går sämre med den andra, så kompenserar det bra 😉

Dock var min attityd inte den bästa för jag sovit så dåligt på senaste, så jag är så trött så trött…. Nu ska jag försöka sova bättre i natt….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s