Glömma bort.

Standard

IMG_1335.JPG
Karma är så himla enkel. Så enkel att det är lätt att glömma bort att hon faktiskt är ung. Att jag måste jobba med kontakt och grundläggande saker i vardagen. Det var ett litet uppvaknande de senaste dagarna då jag började tänka på att hon faktiskt inte tar lika mycket kontakt med mig, hon går längre bort och är mer i sin egen värld. Klart hon gör det hon tjänar på… Trots det så kommer hon alltid när man ropar och kan gå vid sidan och gör som man säger…. Men i de tillfällen när jag inte säger något så gillar jag att mina hundar själv tar upp kontakt då och då…..
Det ska vi träna på!

Rusa har fått ligga plats med skott. Första skottet var hon sugen på att sticka till belöningen, men de två andra låg hon fint och rörde knappt på öronen. En budföring med skott blev det också… Jessica var mottagare och det gick också bra. Hon reagerar, bromsade lite och vände på öronen men sprang sen vidare i lika hög fart som innan…. Tror den där tempoförändringen kommer försvinna med lite mer träning….

Imorrn ska jag påbörja mina studier på riktigt. Har gjort ett schema för varje dag så jag ska vara disciplinerad. Och träning är medräknat så jag kan åka iväg utan dåligt samvete. Ser fram emot min nya vardag! Sen blir det träning med Lisa också. Ska bli riktigt roligt!

En reaktion på ”Glömma bort.

  1. Dom är så lika Geni och Karma, märker också att jag glömmer bort att träna vardagslydnad… Hon började för nån vecka sen hoppa upp med tassar på bord och bänkar, jag såg ut som en fågelholk! Samtidigt gillar jag att hon visar lite såna sidor, att hon påminner mig att hon är en unghund som testar sig fram i livet och vågar göra ”misstag” eftersom hon är så snäll och lite försiktigare än tidigare hundar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s