Lydnad med Lisa.

Standard

IMG_1355-0.JPG
Dagen har faktiskt känts riktigt bra idag! Har undersökt alfie som verkar bättre, kollat på hans gångstil i slowmotion och diskuterat vinklar med Jessica. Har samlat info och lärt mig om några muskler. Sen träffade jag Lisa på Nacka bk. Jättekul! Kollade igenom Loi och konstaterade spänningar i ryggen just efter bogen… Måste hållas koll på… Tränade sen lydnad. Budföringar blev det. Fick inte ut 100m på planen men blev typ 70.
Hon sprang fort och ingången blev mycket bättre än sist… Inte tänkt på att mottagaren får säga något….. Karma fick också lite budföring med leksak hos Lisa och godis hos mig. Funkade helt klart som jag tänkte mig! Kul! Sen fick rusa krypa och göra framförgående. Kändes bra trots något fusk i krypet när hon blev lite trött… Sen kedjade vi fritt följ och framförgående. Hon hade position långt fram i fria följet men trevlig attityd. Framförgåendet var också bra faktiskt. Något långsamt går hon ut, men det gör inget…. Sen blev det framförgående, läggande, inkallning. Och hon sprang riktigt fort på inkallningen! Så rolig stil! Haha….
Karma fick träna fokus. Var mycket störning och ganska svårt…. Upptäckte sen att det var mycket lättare om man hade extern kampbelöning. Ska träna så hon får ta godis och sen springa till belöningen. Slutet av passet fick hon göra en inkallning där hon fuskade först, gick bara och satte henne igen och gjorde lite extra störning för att testa henne och det gick super! Sen lite stadga i ligg,,, där var hon taggad men låg kvar…. Lekte en massa och testade lite att gå från leksak och göra nåt, och springa snabbt mot en leksak, och så en massa kamp…. Sen slutade jag men hon ställde sig på pallen och gjorde lite bakdelskontroll, så då var jag ju tvungen att belöna 😉

Sen hjälpte jag en tjej och hennes blandis med hur man kan lära in personspår. Jättemotiverad och rolig hund. Jättekul!

IMG_1354.JPG

En reaktion på ”Lydnad med Lisa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s