Spring, karma, spring…. Eller?

Standard

IMG_1359.JPG
Min syster var här i nån dag, jättetrevligt. Hon la ett spår till rusa och jag ett till karma…
Karmas spår gick längst en grusväg, över till gräs och sen skog. Hon ville framåt kan jag säga. Gjorde så gott som inget annat än grävde sig fram, kastade sig hit och dit och upp och ner. Kändes som hon inte hade nån aning om vad hon gjorde…… Men sen tog hon upp spåret en liten bit och hittade alla pinnar till slut! Men det var nog det sämsta spår hon gjort… Haha… Hon börjar bli så hetsig, så jag ska lägga upp en ny plan som ska innehålla belöningar kastade över huvudet vid koncentrerat arbete, hårda spår, längre liggtider på andra underlag. Mer teknikträning och lugnare belöningar….. Ska prova en sak i taget och se var det leder…..

Rusa däremot var jättemotiverad i spåret! Så kul att se att hon jobbade hela tiden och verkligen försökte. Hon tog flera vinklar utan att tappa också…. Dock så hade Matilda varit tvungen att göra en liten återgång på ett ställe och där blev det för svårt.. Såg att hon tappade spåret och sen blev osäker, men sen tog hon upp ett så jag följde med… Men det var inte rätt spår….. Dessutom belönade jag då! Haha, jag som inte så ofta belönar random i spåret gjorde det då för hon tagit upp spåret efter osäkerheten…… Men men…. Tji fick jag…. Dock fick hon ju belöning för motivation och kämparglädje 😉 hon hittade i alla fall sista pinnen, men genvägen gjorde att vi missade några…. Jaja.. Jag är ändå nöjd ! Skön attityd och bra drag i linan… Blir faktiskt nöjd om hon spårar så på tävlingen även om vi skulle missa pinnar…… Men jag tror inte ett lägre spår innehåller såna svårigheter som återgångar…. Det har vi ju aldrig tränat på heller.,..

Men ska bli spännande med tävlingsspår! Imorrn blir det skott träning för rusa igen. Kan förhoppningsvis göra en platsliggning och budföring med skott….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s