Tråkig film.

Standard

Filmade lite när jag tränade i trädgården idag. Jag är sjuk så orkar typ inget, men var inte så avancerat eller länge.. Blev lite yr i huvudet, men det ordnar sig…
Karma har ju haft lite problem med ”godishanden” i fria följet, samt att hon hamnat långt ut. Igår tränade jag lite snabbt i trädgården och provade med omvänt lockande utanför. Det är hon ju van vid i utgångsposition… Gick ju super! Fick bättre position och bättre fokus. Hon går ju alltid lite långt bak, men det gör mig inget, känns bättre än långt fram tycker jag… Så nu måste jag bara träna på att se normal ut när jag går jättekonstigt…. Borde dock gå att ordna med lite träning. Hon har också lärt sig läggande under gång vid sidan! Jättekul.

ps. funkar bra med godisbelöning hemma där det inte är så mycket störning. Det är ju ett steg i rätt riktning 🙂

Det roliga är att jag tränar på samma med Rusa, för jag har ju nött sättande under gång i evigheter för hon missat det på tävling i trean… Så nu helt plötsligt är det ligg igen.. Ajdå! Dumt av mig att inte träna signalkontroll istället! Men ibland vill man bara få en quick fix….
Sen blev det ett mini framförgående och ett litet kryp… Dålig kvalitet på filmen, så jag vet inte om hon går upp med armbågarna, men ser ut som lite fusk! typiskt. Hon fick apportera med bollen som belöning också, bra tempo idag!
Filmen är sjukt tråkig med miljoner repetitioner av samma sak + dålig kvalité… men roligt för mig att ha kvar…

2 reaktioner på ”Tråkig film.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s