Lepradalen.

Standard

IMG_1875.JPG
Det är där man måste hålla sig när man blir sjuk, tycker Jessica. Det var ju meningen att jag skulle ta hand om min mamma efter en liten operation hon skulle göra, och tur hon blev bra direkt, för jag däckade totalt i 39-40 graders feber och är nu inne på 4e dan i lepradalen som för tillfället är min mammas soffa. Inte lätt med alla 4 hundarna, så jag har släpat mig ut några gånger, men igår blev jag så dålig under natten att jag håller mig inne idag… Min bästa mamma fick ta hand om mig istället, stackarn! Men hon är pigg och glad och mer sig själv igen efter operationen, så jag är väldigt glad för det! I helgen kom Mathieu ner en sväng också, så gulligt att köra hit för att hålla sällskap och hjälpa till….
Igår gick jag i alla fall lite fritt följ med rusa på Promenaden och försöker jobba på högersvängar i längre fritt följ, går sådär…. Vi får se hur det artar sig och hur mycket neddrag vi får på dom. Körde också sättandet som blev 75% fel! Gah! Så dumt moment att nolla när hon kan det. Vi får lägga lite krut på det i veckan!
Skulle tränat idag och imorgon, men det får bli en ny strategi att träna så lite som möjligt innan tävling. Haha…. Dock inte så bra eftersom det är detaljer i kedjor som fallerar och det är alltid samma…. Får nog anmäla till ny tävling direkt.
Karma fick lite fritt följ som min mamma filmade. Börjar faktiskt se bra ut och har arbetat bort mer av ”hjälpen”. Ska bara lära mig att pendla mer med armen på utsidan av hennes huvud så det ser lite mer naturligt ut, men tror nog jag kommer kunna jobba bort den där stilen helt tillslut… Vi får se… Hon kan fortfarande vara lite osäker och hamna efter ibland speciellt om jag går lite fortare, men det blir också bättre och bättre för varje pass….

Karma och valpen samba är bästa polare och leker hela tiden här inne, så gulliga! Man får dock hindra dom ute så dom inte gör illa sig när dom springer…. Hon är riktigt söt den lilla kanelbullen!

Nu ska jag dö i soffan lite till…..

IMG_1884.JPG

IMG_1807.JPG

IMG_1838.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s