Äntligen en liten förbättring.

Standard

IMG_3979

Har varit på laserbehandling på ReDog i Tumba idag. Skönt att ha nån annan som kollar på hundarna och ser hur de verkar. Karma är fortfarande mycket bättre och reaktionen är minimal. Hon ska få börja gå i vatten nästa vecka, med fortsatt laser, och ett litet uppstartsprogram med travträning bland annat.

Rusa har jag varit sjukt orolig för i veckan, för varje gång jag känner på henne så känns det inte som hon blir bättre. Jättejobbigt att tänka att hon kanske har det där för livet. Men idag så var hon mycket bättre och reagerade inte alls på vänstra tassen som hon haft ont i. Däremot reagerade hon starkt på höger tass. På baksidan ovanför tassen, men inte när man böjde upp tån, så det var konstigt. Är det böjsenan så gör det ju ont när man böjer den också. Jaja, kanske bara var nån tillfällig smärta, för hon har ju inte gjort något speciellt. Har varit extra noga med benmanschetter och att hindra spring och studs. Men det kändes väldigt lättande att vänstertassen har börjat läka på riktigt nu. Då gäller det bara att starta långsamt så det inte rivs upp direkt igen.

Igår så la jag ett spår på en väg till karma. Det gick på ena sidan, för att sen vinkla över och korsa till andra sidan osv.. Hade lagt en hel del godis för att hålla nere tempot, speciellt nu när hon är skadad.. Men hon gick grymt bra i vinklarna och tappade inte spåret nånting.. Om jag var lite duktigare så skulle hon va en riktig stjärna. Men tar bara lite längre för mig eftersom det här är det första hunden jag haft som är så här het i spåret… Kul att hon tar alla grejer jämt i alla fall 🙂

2 reaktioner på ”Äntligen en liten förbättring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s