Spår, MH och sånt.

Standard

 

Vi jobbar på. Har haft en liten paus från plugget och bara tagit det lugnt. Varit så sjukt trött. Förra veckan var vi mest på promenader och tittade på min mammas nya lägenhet. Det blir ju vårt hem 2 nätter i veckan. Fint vid Norsholm och nära naturen. Blir trevligt!

Min mamma har ju fått en massa problem med ryggen så det är svårt att gå långa promenader. Så vi har kört långa budföringar med alla tre hundarna samtidigt. Jazza är helt klart bäst och mest fokuserad. Rusa försökte bara stoppa samba, men sprang gjorde dom alla.. Fort och många varv. Var roligt att se. Tränade lite fritt följ och läggande och såna småsaker förra veckan också. 

På måndagen var jag och träffade Elin med Billy och en kompis till dom. Var trevligt men mörkt! Rusa fick träna dirigering. La till en apport, men hon såg den inte i mörkret. Tränade också på att gå till konen och ställa sig. Jobbade på fria följet men kommer inte framåt där riktigt. Blir mest att man är på samma ställe jämt. Undrar om det håller i eliten.. Vi får se!

Kom på att jag glömt att vi måste träna inkallning med ställande och läggande, så det får jag göra idag.. Om rusa orkar efter ett pass i vattentrasken.. Men hon har gått ner i vikt och är piggare än på länge, så det är kul.

Karma fick träna fritt följ och vi får verkligen inte till högersvängar! Jag har tydligen ett gravt problem där för jag får inte till det med varken karma eller rusa. Hon fick också göra lite läggande och framförgående. Framförgåendet åt ena hållet är helt ok, men vettefan hur jag ska få till det åt två håll.

Idag la vi spår i industriområdet här vid jobbet. Blev sand, grus, asfalt och gräs med övergångar, ca 450m. Hon är bra på alla underlag utom asfalt.. Där går det verkligen inte. Hon spårade över två tändstickor, men resten tog hon. Jobbade på jättebra och vinklarna var också bra. Dock hade jag gjort dom rundade och satt hjälp i den skarpa.. Men tror hon måste få göra rätt så hon inte blir frustrerad…

Ikväll ska vi till klubben.

Låter som jag gjort så mycket, men det har vi inte. Vissa dagar har de bara fått springa runt på tomten… Men så är det ibland när man verkligen inte orkar.

Jo, karma har gjort MH också! Jätteroligt! Internet hemma har slutat funka så kan inte lägga upp film och siffror än, men det kommer.

Hon var ganska mycket som jag väntat mig, och det passar ju mig utmärkt 🙂

   

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s