Aussieläger

Standard

  

Igår kunde vi pusta ut! Jag och min mamma har jobbat ganska länge på att ordna ett läger via aussieklubben och jag var så nervös innan det skulle bli av i torsdags. Men det gick så himla bra! Instruktörerna var duktiga och peppande och man fick stor lust att träna varje dag efter det här. Idag var jag sugen att lägga spår till rusa till exempel, men hon behöver vila inför tävlingen på onsdag. Vi fick en tävlingslik genomgång av trean och hon var så jävla pepp och gjorde alla moment fint. Det är synd på högersvängar och helt om att det alltid blir dålig position där, men annars…. Fick komplimanger för inkallning med ställande igen! Wow….

Annars har vi spårat hela helgen och rusa är duktig men seg i spåret som vanligt. Vi testade lite olika saker men det bästa verkar va frispår med godisburkar och helst någon på slutet. Då ger jag henne mer frihet och förhoppningsvis mer motivation. Ska prova detta ganska mycket fram till vår privatlektion med Frida Wallén, så kan man se om det gett nåt och hur man kan utveckla vidare. 

Karma har spårat i skog också. Var väldigt länge sen! Känns som en hund man kan lita på i spåret och slipper gå vilse med. Hon fick spåra drygt 700m och det var som vanligt inga problem alls. Annars ägnade jag lydnaden med Emelie Söderberg till lydnaden med henne. Så himla nöjd! Tror jag kan ha hittat de små detaljer som kommer förändra allt…. Tiden får utvisa, men inget fel på tempo och pepp där inte! Dock var det tråkigt för hon blev väldigt låg och osäker, nästan rädd, vid budföring till en kille. Hon släppte det inte riktigt heller och ville inte leka alls med dom inblandade. Alla andra fick ge godis med tog ganska länge tills Emelie och Peter var ok att vara med… Dock tror jag hon släppt det innan vi åkte vidare…. Så det blir att stå över budföringen tills vi fått en bra säkerhet på momentet med kända mottagare först. Kommer nog få träna mer på detta än jag trodde…. Dock hinner jag kanske få till framförgåendet till tävlingen. Vi får se! Blir att träna mycket fram tills dess i alla fall….

   
          

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s