Wow

Standard

 

Så häftigt att se karma spåra. Idag spårade vi på asfalt och jag inser att det är där hon är som säkrast. Hon gick helt fantastiskt fint! Hade 6 tändstickor, hon gick över en.. Liggmarkeringarna i spåret är inte 100 ännu, så hon plockade upp dem men fick belöning när hon låg sen. Gick typ 5 cm utanför spåret högst förutom vid nån tändsticka då hon sökte runt lite.

Söket av tändstickor med liggmarkering har verkligen gett resultat, för upptagen efter jag tagit bort tändstickan är grymt nu!  Känns verkligen som hårda spår är hennes grej och det är jag som inte överfört tekniken på andra underlag på rätt sätt. Känns skönt att ha börjat om igen så jag får se riktiga karma där hon känner sig säker och får göra rätt. Nu ska jag bara öka svårigheten på rätt sätt! 

Tränade lite markeringar i en ruta sen. Först gick hon bara och plockade upp en och en och sen när hon väl fick till läggandet nån gång så ökade frekvensen och hon gjorde enkelt rätt på alla. 

Köpte ett nytt brett halsband till rusa så vi kan testa det i spåret istället för sele. Har ju märkt att hon inte gillar att ta i när hon får motstånd i Nomeselen och kanske blir det bättre med halsband. Ska prova!

Hon fick 50m spår på gräs. Var segt med bra spårat. Hon är inte riktigt sig själv just nu då hon har problem med analsäckarna. Men ser stor skillnad på när hon får leta tändstickor och när det blir ”spårrutin”. Svansen går mycket mer och hon är mer intensiv i allmänhet. Det har ju inget att göra med svårighetsgraden i så fall, för tändsticksletande har vi gjort på alla underlag…. Jaja, provar jobba vidare på markeringar som hon verkar tycka är roliga, och hoppas hon mår bättre snart. 

Blev pepp av att bli inbjuden att träna med karmas syster och matte på söndag. Så nu ser vi framåt. Kanske kan få nåt bra tips till karma….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s