Spår och tändstickor.

Standard

  
Senaste träningspassen har vi tränat spår och markeringar. Sen jag har börjat träna markeringar med tändstickor och att dom fritt fått leta, så har upptagen blivit sjukt mkt bättre och bättre attityd hos karma. Hon känns mer säker nu. Har återgått till hårda spår ett tag och ska stegra lite sakta med övergångar, för i hårda spåren är hon extremt noga och känns självsäker, medan hon på ”lättare” underlag verkar mer osäker och då även slarvigare… Så nu ska jag va noga med att det ska bli samma kriterier för hårda spår och andra typer av spår. 

Dock så har ”frispåret” gjort att hon tycker extremt mycket om spåret i sig, så de två senaste spåren har hon bara smakat på tändstickorna och sen spottat ut dom och fortsatt spåra. Det är ju kul, men vore bra om hon fixade markeringen också. Blir mycket mer samlat och tydligt då… Vi har haft riktigt roligt med detta i alla fall..

1 spår på ca 200 m vid en skola. Rundade vinklar och många tändstickor samt underlagsbyte asfalt-grus-gräs. Hon var väldigt motiverad och jobbade bra, blev svårt en sträcka där det var mkt störning och barn som gått, men där var många stickor så då fick hon belöning snabbt när hon tog upp rätt. Dock så missade hon många stickor och vissa såg/tog hon i men markerade inte…

Dagens spår hade rundade vinklar i ett grustag. Hon gick riktigt bra i spåret och hittade alla stickor men hade för bråttom för att markera ordentligt… Hon tyckte detta var extremt kul..

Rusa har fått leta tändstickor fritt. Började med frysmarkering, men lyckades inte få ut tiden ordentligt, så valde att börja med liggmarkeringar istället. Hon verkar tycka det är väldigt kul att markera, så hoppas det ska hjälpa i ”vanliga” spåret sen… Hon jobbar jättebra och kämpar verkligen med bra attityd och tempo.. 

Har varit och cyklat lite med dom, och rusa betedde sig konstigt och bet sig mot baken. Blev lite orolig.. Men när jag var på återbesök hos vet på måndag så var hon frisk 😀 inga problem med analsäckarna nu och inte ens smärta i tårna! Skönt! Hon är fortfarande lite trött, men hoppas det ska bli bättre nu… 

Imorgon får vi se vad vi ska hitta på 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s