Bötchersele.

Standard

  
I helgen har det blivit lite motion i alla fall. Först en promenad. Kan äntligen gå en bit utan att få ont i fötterna. Blev 4 km. Dagen efter cyklade vi istället och då blev det över milen. 

Igår fick rusa prova en bötchersele som jag gjort. Gick riktigt bra! Hon verkar definitivt mer avslappnad i den. Det märktes idag också. Att ha liggmarkering tycker hon är så roligt och svansen viftade som när hon letat tändstickor. Så kul att se! Igår hade vi tempo, idag pepp! Man ska inte ropa hej, men det känns bra!

Karma fick markera pinnar igår. Det var svårt då hon har för vana att komma springandes och tugga som en tok. Haha. Men det gick bättre och bättre och sista tog hon inte ens i munnen. Hon gör ju alltid det innan hon lägger sig, men tänker att det försvinner när vi tränat mer…  Idag fick hon två spår. Ett hemma på grusvägen. Början var svår då vi går precis den vägen till skogen, men när den svängde runt hörnet fäste hon och gick perfekt resten med sömlös övergång grus-gräs…  Senare gjorde jag ett kort spår på gräs med två vinklar och det tog hon hur bra som helst också. Kul att se upptagen efter pinnarna nu när vi tränat ”fritt”. Så fort jag tar bort pinnen drar hon vidare… Liggmarkeringen gör att hon inte behöver gå så mkt fram och tillbaka och det verkar lätt för henne att ta upp spåret igen…

Imorgon blir det lydnad tror jag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s