Satsar lite framåt..

Standard

  

Vi jobbar på med lite olika träning. Rusa har fått börja med specialsök. Roligt! Känns som det är hennes grej.. Annars så tränar jag mest lydnad med henne, men känner inte som att vi går framåt så mycket just nu. Lite i taget, men det går sakta och petdetaljerna i fria följet får jag inte riktigt till.. Hon är ganska säker på momenten så långt som vi kommit i träningen av dom. Däremot så gillar hon att busa till det, få lite inslag av eget initiativ. Hon får bus i blicken och bestämmer sig för nåt och lyckas alltid göra det. Sist tyckte hon att vänster apport var den hon skulle ha och smet och tog den så fort hon fick chansen, stannade och tittade på mig och sprang sen iväg helt glad och ville inte släppa… Sånt där hittar hon ju på under tävlingar också…. Man kan inte låta bli att skratta men lite drygt är det med nolla på moment hon kan..

Karma har fått börja med lite moment från högre klass. Igår började vi med spårupptag. Kunde varit bättre planerat, men bra att ha provat för att veta hur jag ska jobba vidare på ett bättre sätt.

I lydnaden jobbar vi med saktagåendet mot leksak och har utökat sträckan. Gäller att man är extremt noga med kriterierna och att hon kan kontrollera sig om det ska funka så här. Har en någorlunda plan i alla fall….

Krypet går framåt, teknikträning är det vi satsar på just nu. Hon behöver lite flyt och ibland fuskar hon lite och gör grodhopp…

Ställandet nöter vi på med vår hjärntvätt.. Hon går upp i varv av det men har faktiskt blivit bättre på att varva ner sen… Inte helt, men bättre..

Rusa bar tungapporten  i flera minuter bara för hon tyckte det var roligt. Karma däremot har lite svårare för det.. Samma som med alla apporteringar när man  tränar på att hålla bara. På Kvällsträningen gick det jättebra, men dagen efter inte alls.. Har ju tränat en hel del på senaste, inne på jobbet, ute.. Lite uppletande av olika slag, men mest lydnad..

Vi jobbar vidare och hoppas gå lite mer framåt i momenten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s